gyngende patter kusse og pik

tidligere hjem og set os i elskovsleg? Jeg var nu så liderlig, at jeg havde lyst til at være med på legen. Rita stønnede stille, alt i mens min mor førte en lille gylden dildo op i hende, samtidig med, at hun slikkede hendes dejlige g kunne se, at mor også berørte Rita anus, idet hun lod en finger glide rundt om lukkemusklen. Jeg gengældte komplimentet, hvorefter vi begyndte at snakke om det, der var sket. Sådan lå vi i et par minutter, og bare nød hinandens intimitet. Vores datter fortalte om, at hendes bror havde spermet hende i røvhullet. Jeg forsøger et lille træk i manchetterne, men mærker at jeg står uhjælpelig fastspændt, med spredte ben. Jeg lod mine hænder omslutte hendes små, dejlige bryster udenpå hendes stramme T-shirt, og hun sukkede og smilede frækt til mig, mens hun gravede ned i mine underbukser og trak min pik frem. Hun klynkede og hvinede af lider for hvert stød af min pik hun fik, akkurat som de gange jeg havde hørt hende kneppe med hendes bror. Så jeg drejede os om på sofaen, så hun lå på ryggen, tog hendes ben om nakken og begyndte derefter at pule hende nådesløst. De har erfaring og lyst til et eventyr, sådan var det også med Rita, som hun hed. På senge lå en sort dildo med knopper og andet legetøj. Hendes fisse var så fantastisk varm og dejlig, våd og glat. Jeg slikkede på dem, mens jeg førte min hånd ned i mellem hendes ben. Hun suttede på den som en ispind, og det varede ikke længe inden den begyndte at rejse sig igen. De to kvinder så på hinanden og jeg kunne se, at mor smilede og måske var hun også spændt på at se, hvordan hendes søn ville tilfredsstille en voksen kvinde. Jeg forsikrede mig straks, at hun mente det, hvorefter jeg skyndte mig at afslutte samtalen og komme af sted. Han presser det igennem min fisseåbning, og det lægger sig oppe i mig. Jeg mærker Henning skubbe noget op i mig, noget ovalt. Mens jeg sad ved skrivebordet, syntes jeg pludselig, at jeg kunne høre lyde fra mine forældres soveværelse, som lå i den anden ende af lejligheden. Hun kyssede mig blidt på munden. En gang imellem ville hun tage den ud af munden og lade sin tunge glide rundt på den, specielt på hovedet. Da jeg havde fortalt hende om sedlen, blev der helt stille i røret i nogle sekunder. Den seksuelle spænding blev efter nogen tid ganske høj i huset. Så da vi fandt ud af, at vores 14-årige søn og vores 13-årige datter havde sex med hinanden, forklarede vi dem at det var i orden, så længe de passede på at vores datter ikke blev gravid. Før og efter vi havde sex, ville vi ofte snakke om vores børn.

Gyngende patter kusse og pik - Tag

Efter nogle måneder tog de sig ikke længere af, at min kone og jeg kunne høre dem have sex, og vi ville ofte finde dem begge i enten hendes eller hans værelse om morgenen, når vi kom ind for at vække dem. Pikken var bare stor og stiv og den dryppede. Endelig gik sluserne, og for anden gang den dag tømte jeg nosserne i min datters krop. Den var som en julegave, hun lige havde pakket op, og det føltes utroligt lækkert at have hendes hænder dér. Jeg kiggede på mor, som nikkede anerkendene til mig.

Gyngende patter kusse og pik - Tag: Mature

Rita lå nu på ryggen og trak mig ned over sig. Det resulterede i, at Rita fik en vældig stor orgasme. Hun stønnede højere og intensiver, mens hun bevægede sit underliv op og ned. Det var tydeligt, at hun havde lige så meget lyst som mig. Mor stod og kiggede på og var vel lidt usikker på, hvad hun skulle gøre eller sige, så hun satte sig på sengekanten. Det var dejligt at mærke Ritas læber om min pik og endnu dejligere at smage Rita fissesafter. Jeg begyndte at køre pikken ind og ud, først langsomt, men siden hen hurtigere. Nogle få gange kneppede jeg hende, mens hun kaldte sig selv mor, men det blev ikke til så meget, fordi hun var lidt flov over det. Mundvandet løb ud af vores mundvige. Det havde min mor set, så hun skyndte sig over til natbordet, hvor der lå en tube med glidecream. Hun var tilsyneladende fantastisk liderlig, for hun slap nu min pik og begyndte i al hast at tage sit tøj. Hun kunne i hvert fald ikke bebrejde mig for at overveje det. Det var utroligt dejligt at se de to kvinders leg. En mørk, trimmet dusk kronede hendes opsvulmede, højrøde skamlæber. Hun så så dejligt sød ud med dem. Jeg fortalte hende det hele, og det var tydeligt at historien ophidsede hende. Følelsen af den bløde inderside, og synet af manchetterne er skøn og ophidsende. De opdagede mig ikke, så jeg blev stående og betragtede de to kvinders elskovsleg. Pikken faldt ud af skeden. Jeg omfavnede også hende, og vi begyndte straks at kysse inderligt. Jeg mærker, jeg rødmer, endnu ikke vant til at min krop reagerer så åbenlyst, og endnu ikke afklaret med, at andre opdager min liderlighed. Hun trak mig straks hen til sofaen og skubbede mig ned på ryggen, havredal sex ordsprog dansk hvorefter hun klatrede op på mig og begyndte at åbne mine bukser. Jeg stod bare der og kiggede på dem. Hun fortalte mig, at hun havde været liderlig hele dagen af at tænke på os, og at hun ville ønske hun kunne have set. Da jeg endelig var tømt, suttede hun mig ren, hvorefter hun lagde sig op til mig og omfavnede mig. Jeg fortalte hende, at hun kunne få lov at se på næste gang, hvis det var i orden med vores datter. Først røg T-shirten, derefter hendes meget stramme cowboy-bukser, og til min overraskelse havde hun ingen trusser på indenunder. Det værste der kunne ske var, at hun sagde nej.