det er sex trip. Kender du endnu ikke min slave der er til dogging sex på danske ratsepladser så læs om ham her. Jeg har ikke nogle billeder fra den dag for hun vil ikke have taget billeder, men de var rigtig frækt for hende med sådan 10 fremmede pikke. Jeg er dansk, 46 år, 170 cm og. Håber I møder talrigt op Følg mig på @calientecamsjov I Aulum er der også et gloryhole i døren inde på herretoilettet, så jeg har også sendt ham ud af prøve sutte der, han skriver bare en annonce om hvornår han sutter på gennem hullet. Er meget vild og opslugt af det Så har du lyst til rollespil, opdragelse, brydning, urinsex, blive slået, ydmyget, bundet, sågar reel bank/røvfuld, sutt. Manen var også helt vildt liderlig for han kom i min slaves mund på et par minutter hvorefter han lynede op og gik ud i sin bil igen.

Dansk uden gummi bestil en luder - Bureau fetich

Sådan en rigtig 80er luder. Jeg har også en taberslave, en 3klasses slave ned ved Maribo på Falster, han vil gerne ud og sutte på Lysemose ratsplads, men han er sådan en taberpik at han endnu ikke har haft tid til at få sog nosset derud! Eller jeg kan sende ham tværs over pladsen over og smide noget i papirkurven f eks. Du kan lige følge mig på Twitter @calientecamsjov så skriver jeg hvis jeg har planlagt at sende slaven ud, eller du kan selv skrive hvis du er på en eller andet fræk rasteplads og vil mødes med laven og have suttet pik. Det er hos mig, lidt nord for Hillerød, med mulighed for bad. Min slave gik ud i sin bil, manden var allerede kørt, han satte sig ind i bilen og kunne næsten ikke snakke, han havde munden fuld af sperm, og spurgte mig hvad han skulle gøre med det. Det eneste han kan finde tid til, er at sidde derhjemme og spille sin lille bitte regnorm mens han tilbeder min gudinderøv og sidder med kærestens store sorte dildo i hånden, den ser han også op til, han er jaloux på denhelt ærligt, være jaloux. Har en ganske alm. Han har været mest på Aulum rasteplads hvor han tit kører forbi og bliver fristet når der holder biler. Han begyndte at spille sin slavepik foran spejlet inde på toilettet, lidt efter hørte han døren gå, og han sagde hvad skal jeg sige Jeg sagde han skulle spørge Er du til noget?, men det fik han ikke engang tid til, manden gik direkte hen. For det meste sender jeg slaven ud at spadsere i sit lingeri eller frække læderemme foran lygterne på bilen så alle dem der holder kan se hvad de går ind til. Der holdt kun en bil et par meter væk, jeg fik slaven kommanderet ud af bilen med sin telefon der sendte cam til mig, og han gik ind på toilettet mens han sikrede sig, at fyren i den anden bil så ham. Det gør ham helt vildt liderlig og han kommer lige endnu en fræk fremmed pik har sprøjtet ham i munden. Engang har jeg sendt ham ind i gloryholet med sin stive slavepik, og lige pludselig var der nogen der tog hans pik i munden, det var først gang han prøvede at få suttet pik af en fremmed fyr Slaven rører ved pik på Aulum Rasteplads.

Videos

Eden Hotel (reality show) hungary, bathroom sex (shower). Jeg sagde han skulle lade det løbe ned af sig selv og smage på resten og sluge det. Jeg beordrede slaven ned på knæ og sutte. Med netstrømper og hofteholdere, planen er, at han med tiden rigtig skal dulles op, med paryk, neglelak, højhælede skoog noget frækt tøj. Så har han jo sine slaveremme i læder som altid ligger i bagagerummet sammen med hans frække outfit, han har også fået en cowboyvest og kort nederdel. Derefter blev han sat til at spille pik med åbne vinduer og bind for øjnene, han siger at der er en bil der lige er kørt op på siden af ham, han letter på bindet lidt for at se hvem det. Derefter står han ind i sin bil og kalder på pikkene ved at blinke med forlygterne. 06:27, hej Dejligste mænd, Jeg har den sidste tid været så heldig at være en del af diverse lege og vil gerne opleve og tilbyde mere leg. Min slave var helt vildt stiv og ophidset, det var første gang en mand tog hans pik i hånden, indtil nu havde han kun fantaseret om hvordans det ville være at blivet spillet af fremmede mænd. Der står en mand lænet op af sin bil en meter fra ham og bare kigger på slaven. Kærlig, moden, naturlig kvinde, tager imod og opfylder dine frække kæreste fantasier. Det ville være fedt hvis slaven kunne tage nogle billeder her til bloggen ( uden jeres ansigter) Nogle gange sender jeg ham også ud på Aulum en dag i forvejen eller om formiddagen for at hænge en annonce op på herretoilettet Calis rastepladsslave sutter pik.